Design a site like this with WordPress.com
Get started

Om yogamassage

YOGAMASSAGE – en dynamisk och djupgående helkroppsbehandling

Yogamassage är en holistisk behandling som ser kroppen som ett system där allt hänger ihop, därför behandlas alltid hela kroppen. Behandlingsformen har sina rötter i Indien och bygger på yoga och ayurvedisk oljemassage.

Yogamassage kan

  • förbättra cirkulationen
  • stärka immunförsvaret
  • motverka rygg- och nackproblem
  • stärka leder, motverka ischias och besvär från skuldror, höfter, knän och fotleder
  • hjälpa vid stress och sömnproblem
  • hjälpa stela eller spända klienter att öppna upp och slappna av djupare än normalt

Kombinationen massage, stretching och andning ger dig en bearbetning som når de djupare bindvävsstrukturerna. Oljemassage mjukar upp och inkännade stretching stimulerar kroppen att öppna upp och att återgå till sin naturliga hälsa och vitalitet. Efter en behandling känns din kropp lätt, vitaliserad och full av energi!

Yogamassage utförs på madrass på golvet, där massören använder både sina händer och fötter vid behov. Trycket anpassas till in muskelspänning, så det är din egen kropp och ditt tillstånd som avgör om du får en lättare eller tuffare behandling. Du är själv aktiv genom att sätta gränser för stretcharna och göra dem djupare genom din andning. Massagen avslutas med en avslappnande ansikts- och huvudmassage.

Sesamolja används i massagen, men är du allergisk finns neutral massageolja.
Klienten har underkläder på sig under behandlingen och de kroppsdelar som inte behandlas täcks med handdukar.Det finns en värmefilt under madrassen som ger en behaglig värme under massagen.

En behandling tar ca 90 minuter med inledande samtal,  massage ca 75-80 minuter med avslutande ansikts- och huvudmassage.

%d bloggers like this: